Spring naar content

Uitvaart locaties in Zwolle en omgeving

De Zwolse Uitvaartzorg werkt samen met een aantal sfeervolle, warme locaties waar uw uitvaart vorm kan krijgen. Gelegenheden met een waardige, respectvolle uitstraling waar de overledene een waardig afscheid krijgt.

 

464594_kloostertuin3

Domincanenkerk Zwolle

Een goed en zorgvuldig afscheid geven kan in de Dominicanenkerk in Zwolle. Het eerste klooster van de Domincanen in Zwolle is ruim 500 jaar oud. Dit geeft een sfeervolle, authentieke beleving in een klassieke locatie.

Huize Hofvliet, een gastvrij
afscheidshuis in Zwolle

Huize Hofvliet is een gerestaureerde historische villa en ligt op een soort schiereiland aan de monding van het Zwarte Water, in het centrum van Zwolle. Het is er aangenaam warm, licht, rustig en gastvrij. Sinds januari 2014 is Meander Uitvaartbegeleiding gevestigd in Huize Hofvliet.

783435_hofvliet
960794_uvc_kranenburg_2_600x300

Uitvaartcentrum Kranenburg

Uitvaartcentrum Kranenburg ligt in een bosrijke omgeving in Zwolle en heeft een eigentijds en warm interieur. Kranenburg is geschikt voor kleine en grote uitvaartdiensten tot 155 personen, met een crematorium en twee begraafplaatsen op loopafstand.

Uitvaartlocaties naar wens

Maar een plek om afscheid te nemen kan overal zijn. Misschien past een kerk, café of strand veel beter bij uw karakter. Daarom kunt u bij de Zwolse Uitvaartzorg altijd uw wensen aangeven, hoe specifiek deze ook zijn.

Zwolse_uitvaart_bos
438659_Kerkje-Harkema-e1521722645711
464594_kloostertuin3
Zwolse_uitvaart_cafe